Home
  1. Home
  2. Syden og Boblen
Gratis fragt over 699,-
3-5 hverdags levering
5 stjerner på trustpilot
Prisgaranti på alt

Indkøbskurv

Tøm kurv

Skjul kurv

Hvis du vil lære om vin, kan det være svært at finde ud ud af hvor du skal begynde, især i betragtning af - at der er flere lokale druer der dyrkes i Italien end knogler i din krop, vinglas til alle slags vin- og restaurant-lister der er så lange du ikke kan se enden på dem.

Der er ingen tvivl om at vinverdenen kan være et skræmmende sted. Men det er ikke tilfældet med Bacchus Box.

I denne måned vil vi vise dig den sydeuropæiske "Boblen og Syden" med et udpluk af fantastiske vine derfra. Vi tager et smut forbi "De Franske Appellationer" og kommer lidt ind på hva' faen det er er for noget. Vi fortæller om hvordan de forskellige druer fra europa er havnet rundt i hele verden under nye navne? Vi introducerer dig for Bacchus himself og ikke mindst, den første officielle box udgivelse!

Rul ned og bliv nysgerrig

UDVALGT

Miller-Cyrot Chablis Bourgogne 2017

... er unik og fantastisk. Det har den nemlig selv fortalt os. Og selvom det var på fransk, forstod vi gloserne. Vin er nemlig et internationalt sprog, hvor alle kan være med. Smag på den, og lyt til dens fortællinger.
PRIS 199kr

UDVALGT

Cazes Domaine L'Ostal Blanc 2016

... giver dig det bedste af det meste. Og ikke mindst en grund til at drikke hvidvin. Henslæb en aften i vinens selskab og mærk, hvordan verden åbner sig op. Drik den med en klump is - og gerne så hurtigt, at blokken aldrig når at smelte.
Pris 99kr

UDVALGT

Prosecco Spago Rosé

... er en tilgivende vin, der blidt tager dig med på en rejse og lader dine tanker strømme vidt omkring. Frisk og let behager den ganen og giver dig det ene gyldne øjeblik efter det andet. Drik den af flasken - eller af et glas.
PRIS 78kr

Bacchus Bladet

Vol. 02! Vores andet magasin om Syden & Boblen. En spændende rejse igennem det sydeuropæiske. Pris 59kr

UDVALGT

Farnito Camponibbio 2010 Toscane

... er på alle måder en storslået flaske vin, der kalder på det bedste i dig og forener det sentimentale med det løsslupne. Velsmag, weltschmerz og vin går hånd i hånd. I hvert fald med denne toscaner.
PRIS 144kr

UDVALGT

Entrelobos Ribera Del Duero 2016

Spansk rødvin er meget mere end grisefester og charterrejser. Drik denne Tempranillo vin og find ud af, hvorfor spansk vin i den grad er værd at blive taget alvorligt. Dyb, lækker og tiltrækkende. Som en smuk elsker.
Pris 99kr

UDVALGT

Cazes Domaine L’ostal Estibals Minervois 2015

Velsmag kommer ikke af sig selv. Denne forrygende vin giver dig hele pakken. Duft, smag og historie. Og lige så stille lader den dig komme nærmere, mens I sammen bliver klogere på hinanden og verden.
PRIS 119kr

Syden & Boblen

Bliv en del af fællesskabet

Deltag i vinfesten i dag og modtag din egen Bacchus Box. Med et nyt tema hver måned, er hver eneste box en fantastisk overraskelse! Husk at der er ingen binding!
Kom igang