Home
  1. Home
  2. Sort Kaos
Gratis fragt over 699,-
3-5 hverdags levering
5 stjerner på trustpilot
Prisgaranti på alt

Indkøbskurv

Tøm kurv

Skjul kurv

November 2018

Vi har valgt en fantastisk amerikansk pakke denne måned. SORT KAOS hedder temaet, og det afspejler nogle af de gode OG mindre gode aspekter af den amerikanske sprit og vinkultur fra før til nu (selvfølgelig kun med gode flasker i boxen, det er klart).

Vi har gjort magasinet større og bedre siden sidst. Vi har valgt udelukkende at have fokus på de flasker, temaet berører. Det betyder, at vi nu tager et dyk ned i alle vinhusene, vi giver dig gode wine-hacks som vært, og generelt er der kommet mere kød på artiklerne.

Nu starter vi med at smage på flaskerne og dykker ind i historien om black friday, da USA så sort, fra moonshining til anerkendt vinland, og hvordan det ser ud med den amerikanske vinkultur!
Jeg håber, I vil nyde dette magasin - og som altid: Skål!

It's getting hot in here!

Udvalgt vin

American Wings Chardonnay 2017

Let og lækker med frugtige smagsnuancer, der danser let og elegant henover tungen. American Wings Chardonnay er en Californisk hvidvin lagret på ståltanke, hvilket giver vinen et let og friskt udtryk. En perfekt vin til de der “bare fordi” øjeblikke.
Køb nu

Udvalgt vin

Dark Horse Chardonnay 2017

Som en dark horse kommer denne Dark Horse Chardonnay snigende og vinder dig over på sin side med sin lethed, subtile sødme og komplekse smagsnuancer. Chardonnay er fra Californien, som er eksperter ud i at producere velsmagende og lækre Chardonnays, der altid gør livet lidt lettere og lige det bedre.
Køb nu

Udvalgt vin

14 Hands Winery "HOT TO TROT" White Blend 2015

Kært barn har mange navne, og den ikoniske Pinot Grigio-drue er bestemt et af disse kære børn. Du kender den nok bedst som Pinot Grigio, men hos 14 Hands Winery fra Washington går den under Pinot Gris. Resultatet er der ikke en finger at sætte på - her får du en velsmagende hvidvin, der er tør og frugtig med fine og friske smagsnuancer af pære og kaprifolier.
Køb nu

Bacchus Bladet

Vores 4 udgivelse af Bacchus Bladet! Det er fantastisk og vi er glade. Her kommer vi på dette store vinland, USA og hvad de kan. Værdi: 59kr

Udvalgt vin

Dark Horse Zinfandel 2016

Lad dine smagsløg løbe afsted som vilde heste over prærien med denne Dark Horse Zinfandel, der nok skal fyre godt op under dig med sin fylde og overordentlig lange og insisterende eftersmag, mens ribs, chokolade og subtil peber galoperer rundt på din tunge. Straight outta Californien er det her en Zinfandel, som en Zinfandel bør være: Fyldig, behagelig og krydret. Skål!
Køb nu

Udvalgt vin

14 Hands "Run Wild" Juicy Red Blend 2016

Vild, voldsom og insisterende - og præcis lige så målrettet som en flok vilde heste på deres færden rundt mellem stepper og skove i Washington. Det er 14 Hands Rund Wild Juicy Red Blend. Så hvis du gerne vil løbe med de vilde heste, så er det helt sikkert denne rødvin fra Washington, du skal vælge at dele din aften med. Fyldig og velafbalanceret med frugter i førersædet.
Køb nu

Udvalgt vin

Apothic Dark Red Blend 2015

Apothic har hverken noget at gøre med apoteker eller at være undskyldende. Ikke andet end at vin kan være som medicin, og at du ikke behøver nogen undskyldning for at belønne dig selv med et glas lækkert rødvin. Vel og mærke både på de gode og på de dårlige dag. Historiens vingesus breder sig ud, mens smage af mørke bær og bløde tanniner skylder ind over dine smagsløg. Skål!
Køb nu

Køb din Bacchus Box nu!

Det er ikke hverdagskost at få muligheden for at fingre i en så brandvarm box som det her!
Kom igang Giv som gave