Home
  1. Home
  2. Privatlivspolitik
Gratis fragt over 699,-
2-5 hverdages levering
5 stjerner på trustpilot
Danmarks bedste vinbox

Indkøbskurv

Tøm kurv

Skjul kurv

Privatlivspolitik

Klik på boksene for at læse specifikke betingelser

Privatlivspolitik

Bacchus Wine ApSs privatlivspolitik gælder fra 25. maj 2018.

Bacchus Wine ApS, Havneholmen 80, København V. er dataansvarlig for dine personoplysninger der indsamles på www.bacchusbox.dk

Som dataansvarlig er vi forpligtet til at be skytte og respektere dit privatliv, når du besøger vores hjemmeside, og når du afgiver bestillinger og samtykke. 

Denne privatlivspolitik informere om, hvilke personlige oplysninger vi indsamler om dig, hvorfor oplysningerne indsamles, og hvordan vi bruger dem. 

Du kan også læse om hvordan du kan udøve dine rettigheder, når du betror os med dine personlige oplysninger. Vi opfordrer dig til denne privatlivspolitik igennem og gøre dig bekendt med indholdet. Har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte.

Hvilke personoplysninger indsamler vi?

Ved oprettelse af medlemskab i Bacchus Wine ApS, opretter en konto, foretager en bestilling, eller afgiver dit samtykke til nyhedsbrev, eller følger os på de sociale medier, kan vi indsamle personlige oplysninger om dig. 

Personoplysningerne vi indsamler, afhænger af den enkelte situation, men kan bestå af følgende:

Personoplysninger som du aktivt stiller til rådighed for os

Navn, e-mail adresse, telefonnummer og adresse

Betalingsoplysninger

Brugeridentifikation: brugernavn / password (krypteret)

Kontakter du os per mail / SMS / sociale medier gemmes den information.

Brugerinformation som du vælger at stille til rådighed til brug for statistiske formål (anmeldelser, spørgeskemaundersøgelser og lignende)

Brugergenererede personoplysninger

Adfærdsdata baseret på dine bestillinger, adfærd på shoppen, anmeldelser, favoritprodukter.

Enheds- og software information, såsom dit operative systemer, browser type, forbindelseshastighed og internetudbyder.

Vi kan også indsamle yderligere oplysninger om din brug af vores Tjenester gennem cookies og andre lignende teknologier. Du kan læse mere om dette i vores Cookiepolitik.

Bruger oprette med Facebook

Har du oprettet din konto via Facebook login, indsamler vi oplysninger som beskrevet under “Hvilke personoplysninger indsamler vi?”  Vi indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige for at kunne oprette din bruger og gennemføre bestillinger.

Hvorfor indsamler vi dine personoplysninger?

Personoplysninger indsamles med følgende formål:

A) Bestillinger:

For at kunne levere dine gennemførte bestillinger

For at håndtere betaling for dit medlemskab og bestillinger

For at give dig overblik over egen købshistorik

For at informere om ændringer i vores betingelser

For at kunne foretage undersøgelser og brugertests

For at levere tilbud, nyheder, information, produkter eller tjenester, som du anmoder om fra os

B) Til legitime formål:

For at analysere på et aggregeret niveau med henblik på at forbedre vores produkter og tjenester

For at forbedre vores website og services

For at kunne identificere brud og holde dine data sikker baseret på logfiler

For at tilbyde dig nyheder, informationer, produkter eller tjenester, som vi mener, kan være af interesse for dig, herunder skræddersy reklame, så det relaterer sig til dine præferencer

Til analyse og statistiske formål

For at etablere, udøve eller forsvare juridiske krav

C) Til markedsføringsformål:

Til at sende dig nyhedsbreve, hvis du har samtykket hertil. Vær venligst opmærksom på, at du på ethvert tidspunkt kan afmelde dig nyhedsbrevet ved at klikke i de modtagne nyhedsbreve og/eller kontakte vores kundeservice.

Hvor behandler vi dine personoplysninger?

De personoplysninger, vi indsamler fra dig, gemmes i diverse systemer. Der er indgået databehandler aftaler med udbydere af alle systemer. Data opbevares enten i EU/EØS, eller under Privacy Shield beskyttelse i USA. 

Hvor længe opbevarer vi dine oplysninger?

Vi opbevarer kun dine personlige oplysninger, så længe vi finder det nødvendigt for at opfylde vores formål, som vi beskrevet. Herefter vil oplysninger slettes og/eller anonymiseres. Vi kontrollerer regelmæssigt, om vi har gemte personoplysninger, som skal slettes. 

De personoplysninger vi har anvendes til forskellige formål, og derfor vil der være forskel på hvor længe de opbevares: 

Brugerdata:  Dine stamdata, brugernavn, logdata, osv opbevares indtil konto slettes.

Transaktionsdata: Transaktionsdata er oplysninger om dine bestillinger og slettes efter 5 år.

Hvordan beskytter vi dine personoplysninger?

Alt kommunikation med Bacchus Wine ApS via websitets, email og sociale medier foregår på krypterede forbindelser. Vi har databehandler aftaler med alle eksterne systemer. 

Vi har opsat procedurer til at beskytte mod tab, misbrug, uautoriseret adgang, ændring, offentliggørelse og/eller ødelæggelse af dine personoplysninger. 

Vi kan ikke garantere, at vores sikkerhedsforanstaltninger forhindrer ethvert uautoriseret forsøg på at få adgang til, bruge eller offentliggøre personoplysninger, men alle systemer er opsat efter de strengeste sikkerhedskrav.

I tilfælde af brud har vi sikkerheds- og hændelsesplaner som skal sikre korrekt håndtering af eventuelle brud på datasikkerheden, i tilfælde af en fysisk eller teknisk hændelse for at håndtere dette rettidigt og begrænse enhver negativ effekt af en sådan hændelse. Her er vi også underlagt oplysningspligt til datatilsynet og/eller de ramte. 

Adgang til din personoplysninger

Har du behov for at se eller få berigtiget dine personoplysninger, eller ønsker dem slettet, kan du altid kontakte os.

I de tilfælde hvor vores behandling er baseret på et samtykke, har du desuden altid ret til at trække dette tilbage. Dette kan du f.eks. enten gøre i nyhedsbreve ved at afmelde, eller ved at kontakte os.

Vær opmærksom på, at der efter bekræftelse på sletning af samtykke kan gå op til 24 timer førend det er effektueret i alle systemer. 

Ændringer til vores privatlivspolitik?

Denne politik kan ændres fra tid til anden, og derfor opfordrer vi til, at brugerne gennemgår den løbende. 

Kontakt

Databeskyttelsesansvarlig for Bacchus Wine ApS kan kontaktes via e-mail support@bacchusbox.dk

Vi tager gerne imod eventuelle spørgsmål, kommentarer og anmodninger vedrørende vores privatlivspolitik

Persondatapolitik

Når du handler via Bacchus Wines ApS’ hjemmesider, skal du som minimum oplyse navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Disse oplysninger er nødvendige for, at vi kan gennemføre din konkrete bestilling.

Alle registrerede oplysninger bliver behandlet i henhold til reglerne i Persondataloven. Dine oplysninger vil ikke blive solgt eller videregivet til tredjemand, bortset fra videregivelse med henblik på at gennemføre din bestilling fx oplysninger der videregives til et fragtselskab. Som registreret har du altid mulighed for aktindsigt, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Alle informationer, som du overdrager til Bacchus Wine ApS, bliver modtaget ukrypteret, mens selve den elektroniske handel krypteres symmetrisk med en 128 bits stærk kryptering. Bacchus Wine ApS er dataansvarlig, og vores databaseservere er låst forsvarligt inde, teknisk sikret og i øvrigt beskyttet af moderne alarmsystemer. Bacchus Wine ApS opbevarer, som foreskrevet i Regnskabsloven, registrerede oplysninger i 5 år ud over bogføringsåret, hvorefter de slettes.

Vores server registrerer al trafik uden at registrere personlige oplysninger. Dette gøres for, at vi kan optimere vores webservice, der hvor brugen er størst.

Ved handel gemmes der cookies lokalt på computeren. I Internet Explorer 5.X slettes cookies under menuen "Funktioner -> "Internetindstillinger" -> "Slet cookies".  Se vores Cookiepolitik for yderligere information.

Om logstatistik: 

Logstatistik bruges på Bacchus Wine ApS. Det betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende en hjemmeside har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af hjemmesiden man forlader m.m. 

På Bacchus Wine ApS anvendes logstatistik med det formål at optimere hjemmesiden og dets funktionaliteter.

Dine personlige oplysninger

For at du kan indgå en aftale med os via hjemmesiden, skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger: 

- navn 

- adresse 

- telefonnummer 

- e-mailadresse 

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger kun med det formål at kunne levere varen til dig. 

Personoplysningerne registreres hos Bacchus Wine ApS og opbevares i 5 år (grundet krav fra bogføringsloven), hvorefter oplysningerne slettes. 

Når der indsamles personoplysninger via vores hjemmeside, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles, og hvorfor. 

Indehaveren af Bacchus Wine ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. 

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. 

Oplysningerne afgivet til Bacchus Wine ApS videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand. 

Som registreret hos Bacchus Wine ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til  Bacchus Wine ApS via e-mail: support@bacchusbox.dk