Home
  1. Home
  2. Oktoberfesten
Gratis fragt over 699,-
3-5 hverdags levering
5 stjerner på trustpilot
Prisgaranti på alt

Indkøbskurv

Tøm kurv

Skjul kurv

Det er svært at finde en mere spændende vinregion på planeten lige nu end den lidt syd for den danske grænse. Tyskland. Sammen med Østrig. Vær ikke bange, hvis det er nyt for dig. I vinens verden sker der forandringer i et nærmest glacialt tempo, og de hurtige fremskridt i Tysklands og Østrigs vinindustri skete på det, vi refererer til ‘in the blink of an eye’.

Hvis du kan lide vin (hvilket du nok kan, siden du læser med her), vil du elske Tysk og Østrigsk vin. Du ved det bare ikke endnu. Eller måske gør du. Uanset hvad har vi dog valgt at tage udgangspunkt i vores tema “Oktoberfesten”. Her hører dejlig traditionel mad til. Og Vinen… Ja, den passer bestemt også ind.

Vi glæder os til at fortælle jer lidt om festen, hvordan de østrigske vine fik comeback, og hvorfor Østrig er mere end bare nationaldruer og spæk. Velkommen til Oktoberfesten med et svirp af Østrig. Vi har fået direkte agentur på både Pfaffl og August Kesseler, som i den kommende rejse vil blive introduceret for jer!

Hallo mein Freund! Ja danke, gute Sachen!

Udvalgt vin

August Kesseler Lorcher Schlossberg Riesling 2012 (Erste Lage)

Vi spår, at Riesling får et comeback, og det skal selvfølgelig være med dig i front. Det får du i den grad muligheden for med denne lækre sag af en tysk Riesling, der kilder alle de rigtige steder med frugtige noter af fersken, et svirp af citron og en bittersød note af grapefrugt. En vin behøver ikke at være kompliceret for at være god, og her er et pragteksemplar af slagsen.
Køb nu

Udvalgt vin

Pfaffl Grüner Veltliner Vom Haus 2017

En bittersød symfoni, som kæler for både krop og sjæl med dens søde og frugtige noter, mens du får et kærligt svirp på tungen - hvor den bliver hængende længere tid, end man nogensinde kunne forlange. Pfaffl Gruner Veltliner 2017 er ren gourmet, og her får du en hvidvin, som hurtigt bliver en favorit.
Køb nu

Udvalgt vin

August Kesseler The Daily August Riesling Rheingau 2017

Nogle gange skal man bare give sig hen og stoppe med at kæmpe imod, når man alligevel ikke har nogen chance. Og det har du ikke med August Kesselers mesterværk The Daily August Riesling Rheingau 2017, der forførende lokker dig i sit net med søde noter af frugter, der perfekt balanceres af et højt syreindhold.
Køb nu

Bacchus Bladet

Oktoberfesten er landet! Er Østrigsk vin det nye sort? Skal du med til fest? Altså ølfest - for sundehedens skyld. Og lidt omkring Nationaldruger & Spæk ;o) Alt i alt, en fest pakket godt ind i vores dejlige Oktober magasin. Pris 59kr

Udvalgt vin

Pfaffl Zweigelt Von Haus 2017

Blød og behagelig, let at drikke og samtidig med så meget saft og kraft, at det ikke er en rødvin, du sådan uden videre kan glemme. Håndplukkede druer fra ældgamle vinstokke og et ekspertniveau, der overgår dit og vores lagt sammen - det er, hvad du får med Pfaffl Zweigelt Vom Haus 2017. Vinen er intens og fyldig med delikate noter af sorte kirsebær og silkebløde tanniner, der nænsomt kærtegner tungen.
Køb nu

Udvalgt vin

August Kesseler Pinot Noir "N" 2014 Rheingau

Måske du har prøvet yoga uden det store held. Eller hvad med det der mindfulness? Det var heller ikke noget? Nej, det er, fordi du mangler det sidste - en flaske Pinot Noir N 2014 Rheingau; det sidste skridt mod total indre sindsro. Sæt dig godt til rette i din favoritstol, luk øjnene og lad dine sanser blive overvældet af modne kirsebær, saftige solbær og en røvfuld krydderier i perfekt balance.
Køb nu

Udvalgt vin

August Kesseler Pinot Noir 2012 Rheingau

Romantik og tysk alkohol lyder ikke som noget, der hænger sammen, men August Kesseler trodser med denne Pinot Noir fordommene. Lad de søde noter af mørke kirsebær trænge igennem og giv hen til forførelsen af denne 2012-udgave, der er både dyb, smagfuld og silkeblød på en og samme tid.
Køb nu

Et måltid uden vin er som en dans uden musik.

Start din egen Oktober fest nu!

Deltag i vinfesten i dag og modtag din egen Bacchus Box. Med et nyt tema hver måned, er hver eneste box en fantastisk overraskelse! Husk at der er ingen binding!
Kom igang Giv som gave