Home
  1. Home
  2. Historie
Gratis fragt over 699,-
3-5 hverdags levering
5 stjerner på trustpilot
Prisgaranti på alt

Indkøbskurv

Tøm kurv

Skjul kurv

Historien om
Bacchus Box

Lidt mere om hvem vi er og hvad vores mission er!

Hvad er Bacchus Box?

Bacchus Box er din ydmyge guide til køb, opdagelse og lærerige fortællinger om vin. Vi er en moderne og håndgribelig version af en vinklub, der tager vores BB-medlemmer på et tematisk & vinfyldt eventyr hver eneste måned.

Din nøje udvalgte vin ankommer til din dør sammen med magasinet Bacchus Bladet. Her får du fantastisk indhold, opskrifter, perfekte afspilningslister og artikler, der hjælper dig med at lære alt om den vino, du har lige om hjørnet og snart forelsker dig i.

Du kan også udforske vin ved at købe direkte fra vores vinbutik, eller du kan give en vingave til én, du har kær.

2018

1. Juni

Bacchus Box stiftes

7. Juni

Bacchus Box soft-launches

16. Juli

500 Early Birds bliver frigivet og vi åbner op for de første betalinger

Læs mere

28. august

50 ekstra early birds sættes til salg

3. September

550 Early Birds er udsolgt og Bacchus Box sender de første boxe ud

LÆS MERE

Historien fortsættes...

Vin er en af livets enkle fornøjelser

Hos Bacchus mener vi, at det skal være let at få fingrene i en stor flaske vin. Faktisk lige så simpelt som at nyde den. Vores team sørger for, at vi altid har et massivt udvalg af de mest interessante vine. På den måde bliver det lettere for dig at udforske vin, og du får i øvrigt meget mere tid til at nyde de dråber, som er i dit glas.

I 2015 blev idéen om Bacchus Box født. Tobias Hinchely sad med en overbevisning om, at vin skal være langt mere tilgængeligt; enklere at få, lettere at nyde og sjovere at lære om. Generelt skulle tilgangen være langt mere forfriskende uden næsen i sky.

Tre år senere blev fundamentet støbt, og da blev forretningen slået sammen med et netværk af digitale eksperter, vinkøbmænd og dygtige rådgivere med en mission om at opbygge en ny og moderne vinklub.

Nu er Bacchus Box så officielt startet.

Bacchus Box tilbyder en online medlemskabsoplevelse med vine, du finder hos udvalgte detailhandlere, på vingårde og restauranter i både udenlandet og i dejlige Danmark. 

Bacchus Box er et blomstrende fællesskab af flere hundrede vinelskere, som der bliver flere af hver dag - følg os på Instagram

Hvem er vi?

Indehaver

Tobias Hinchely Pedersen

“Tobias varetager de innovative strategier, er kurator på vores lækre vine & har det generelle overblik. Herunder salg, daglig drift og projektstyring.”

Rådgiver & Bestyrelsesmedlem

Peter Kofler

"Peter sørger for professionel rådgivning, både på overordnet strategi og day-to-day tasks. En god hjerne at have ombord."

Rådgiver & Bestyrelsesmedlem

Peer Heitmann Madsen

"Peer rådgiver på overordnet strategi og så ved han virkelig én ting eller to om abonnement branchen."

madskribent

Julie Silverstein Markussen

"Julie er vores allesammens madmor. Hun sørger for at alle opskrifter passer overens med de dejlige vine hver eneste måned."

Farvel og tak

Bacchus Box er det, der opstår, når en masse glade vintosser forvandler en kæmpe vision til en levevej. Vores kontor er fyldt med vin, som klinger og klanger dagen lang – fulgt af en masse latter og gode tider. (Vi er ikke fulde – vi testsmager bare for dig). Men når det kommer til stykket, arbejder vi hårdt hver eneste dag på at skabe nye måder, hvor vi kan gøre andre vintosser lige så glade som os. Skål!