Home
  1. Home
  2. De Australske Chinkapooker
Gratis fragt over 699,-
3-5 hverdags levering
5 stjerner på trustpilot
Prisgaranti på alt

Indkøbskurv

Tøm kurv

Skjul kurv

Udgivet August 2018

Australien. Verdens mindste kontinent eller verdens største ø. Fødestedet for Crocodile Dundee. Og din næste vin-destination. Hvad dette gigantiske kystland ikke gør for at efterligne de europæiske metoder, godtgør de heldigvis igennem deres kulturelle identitet. Shiraz? Kommer kun “rigtigt" fra Australien. Fantastiske vin blends? Næsten ligeså landekendt i Australien, som champagne er fransk. Vi glæder os til at vise jer de Australske Chinkapooker (Aboriginal for vandhuller) i vores første magasin-udgivelse.

Oy Mate! Se de bedste fangster nedenfor

Udvalgt vin

Pepper Tree Sticky Pig 2016

Med Pepper Tree Sticky Pig 2016 Dessertvin giver du din dessert ben at gå på. Her får du nemlig gyldne, friske dråber, der emmer af saft og kraft og på samme tid - og det er netop det særegne - har en friskhed over sig, som med garanti stammer fra den friske smag af pære, der fuldender udtrykket.
køb

Udvalgt vin

McWilliams Catching Thieves Chardonnay 2016

Måske tænker du ikke lige, at Chardonnay og Australien rimer på hinanden. På den anden side; det gør kartofler og frikadeller heller ikke - og alligevel er der tale om “a match made in heaven”. Evans & Tate Catching Thieves Chardonnay 2016 byder på masser af smag og ikke mindst rigeligt med alkohol.
køb

Udvalgt vin

McWilliams Tumbarumba Chardonnay 2015

McWilliams Tumbarumba Chardonnay har noget helt specielt over sig. Om det er de gyldne, næsten ravfarvede nuancer - eller den næsten vanvittigt lange eftersmag, vil vi lade dig om at bedømme. Men tag det roligt. McWilliams Tumbarumba Chardonnay er skabt til fred og ro. Og nydelse i nuet.
køb

De Australske Chinkapooker

Edition 01! Vores allerførste magasin om de Australske vandhuller. Koster 59kr og kommer både i fysisk samt ebog format.

Udvalgt vin

Schild Estate Barossa Valley GSM 2015

Rødvinen Schild Estate Barossa Valley GSM 2015 udmærker sig på flere måder. For det første ved sit høje indhold af alkohol, der altid er en vinder. Og for det andet ved sit temperament, hvor du lynhurtigt kommer i karambolage - på den fede måde - med en vild og kraftig flaske, der alligevel lader sig tæmme.
køb

Udvalgt vin

Evans & Tate The Go-Between Shiraz 2015

Rødvin indtaget i rigelige mængder er godt for sjælen - også selvom prisen kan være lidt dyr dagen derpå. Go-Between Shiraz præsenterer dig for en myriade af smage, der på alle måder komplimenterer hinanden. Derfor bliver vinen aldrig rodet, men snarere en oplevelse, du ikke troede, du ville få.
køb

Udvalgt vin

Nepenthe Altitude Shiraz 2015

Nu kan det godt være, at Nepenthe Altitude Shiraz 2015 engang har fået en guldmedalje og en udmærkelse eller to. Den er sikkert pænt ligeglad selv. Sikkert er det, at du her får en flaske rødvin, som holder mere, end den lover. Og på den måde er der så mange ting, der bare bliver bedre med rødvin.
køb

Hullerne i Australien

Bliv ikke bange

Bliv medlem nu!

Meld dig ind i fællesskabet idag og modtag din egen Bacchus Box. Med et nyt tema hver eneste måned er hver box altid en overraskelse!
Bliv Medlem