Home
  1. Home
  2. Bacchus Box Garantien
Gratis fragt over 699,-
3-5 hverdags levering
5 stjerner på trustpilot
Prisgaranti på alt

Indkøbskurv

Tøm kurv

Skjul kurv

Bacchus Box Garantien!

Hvad er betingelser for Bacchus Box garantien?

Betingelser

I det usandsynlige tilfælde, at et Bacchus Box-medlem kan finde en lavere totalpris (inklusive fragtomkostningerne) for de kollektive tre (3) eller seks (6) vine, de modtager i deres Bacchus Box-medlemspakke på en anden dansk baseret hjemmeside, vil vi give det medlem et gratis et (1) år af deres eksisterende. Denne garanti er underlagt nedenstående vilkår og betingelser er som følger:

Krav på tilgængelighed

Et BB garanti krav kan kun indsendes af et nuværende aktivt BB medlem.

Underretning hos Bacchus Box.

BB-medlemmet skal indsende et BB-garantikrav inden for tredive (30) dage efter at være opkrævet for BB-medlemspakken, der henvises til i kravet. Den lavere samlede pris for vinkassen (inklusive fragt) skal være tilgængelig for bestilling på det tidspunkt, hvor BB-medlemmet kontakter os, som fastlagt af vores kundeservicerepræsentanter.

Skal være "Apples to Apples" Sammenligning.

BB-garantibeviset skal bruge de nøjagtige flasker (samme mærke, producent, sorter, kvalitetsbetegnelse, vintage osv.), Som BB-medlemmet modtog i deres BB-medlemspakke som grundlag for sammenligningen. Desuden skal den samlede pris (som inkluderer fragt) være baseret på den samme fragtadresse som BB-medlemskabet.

Tilgængelighed af priser.

Sammenligningspriser skal være tilgængelige for offentligheden online og prisfastsættelse er ikke gældende ved rabat eller et salgsfremmende tilbud. BB-garantien gælder kun for priser, der både annonceres og er tilgængelige for offentligheden på et dansk-sproget websted, før rabatter på salgs- eller salgsfremmende tilbud. Dette inkluderer for eksempel ikke priser, der tilbydes på: Selskabsrabatter eller satser. Priser opnået via auktion eller lignende proces, priserne er kun tilgængelige ved hjælp af en kupon, rabat, salg eller andre kampagner. Priserne er kun tilgængelige via salg udenfor forretningen, tætningspriser, kombinerede tilbud, daglige tilbud, kreditkort tilbud og gavekort tilbud eller lign.

Verifikation af krav.

Alle krav er underlagt kontrol af Bacchus Box. Bacchus Box vil ikke acceptere skærmbilleder eller andet påstået bevis for en lavere pris, der ikke kan bekræftes uafhængigt af Bacchus Box personale. Bacchus Box vil heller ikke bekræfte enhver anmodning, som den mener, efter eget skøn, er resultatet af en trykning eller anden fejl eller er gjort bedragerisk eller i ond tro.

For at verificere et krav skal du kontakte en Bacchus Box kundeservice repræsentant ved at sende email til support@bacchusbox.dk. Vi vil instruere dig om at sende et link til hjemmesiden, navnene og SKU-numrene på vinene for det pågældende websted, all-in-prisen (inklusiv fragt), som din ordre udgør, samt et billede eller skærmbillede af den samlede mængde.

Heriblandt verifikation af totaloplevelsen og prisen gælder altså også på mindre dele såsom følgende: Produktion af Bacchus Bladet. Pynt i Bacchus Box. Ekstra goder. Logoficeret box.

Ændringer.

Bacchus Box forbeholder sig ret til efter eget skøn at ændre eller afbryde BB-garantien eller for at begrænse tilgængeligheden til enhver person, til enhver tid, af en eller anden grund og uden forudgående varsel eller ansvar overfor dig. Vilkårene, der er gældende på tidspunktet for din indgivelse af krav, bestemmer din støtteberettigelse under BB-garantien.

Bliv medlem nu!

Tilmeld dig Bacchus Box og oplev en eventyrlig verden af vin.

Bliv Medlem