Home
  1. Home
  2. Bacchus blog
  3. Tyven fra downunder
Gratis fragt over 699,-
3-5 hverdags levering
5 stjerner på trustpilot
Prisgaranti på alt

Indkøbskurv

Tøm kurv

Skjul kurv

Bacchus blog

Få inspiration og viden om forskellige ting indenfor vin-verdenen.

Tyven fra downunder

Nu tænker du måske, at Australien først og fremmest er kænguruer, Kronprinsesse Mary, lunken øl på en bar in the middle of nowhere og et sprog med en accent, som du ikke rigtig ved, om du elsker eller hader. Det fede ved den betragtning er, at den kommer fra et folk, som behersker både vendelbomål og nordsjællandsk samt en række andre specielle dialekter.

Nå. Nu skal det ikke handle om sprog, selvom du faktisk godt kan opleve, at du bliver bedre til at tale engelsk efterhånden, som du drikker vin. En del mennesker oplever nemlig den der besynderlige effekt; pludselig at kunne genkalde sig både fransk- og tysktimer fra skolen og med et kunne føre en samtale på op til flere sprog, når vinen har smagt ekstra godt.

Vin har mange kvaliteter. Det kan vi hurtigt blive enige om.

At gøre dig bedre til at snakke finsk er ikke en af dem.

I Australien må du gøre, som du vil!

Hvis du gerne vil vide mere om, hvordan vinmarkedet og -produktionen er skruet sammen i Australien, er der en kendsgerning, som vi allerførst er nødt til at slå fast.

Australien har ikke nogen traditioner.

Det lyder måske en smule bombastisk, men betyder egentlig blot, at landet ikke er underlagt en lov, der dikterer, hvordan de må og skal sammensætte deres vine.

I Spanien, Italien og Frankrig hersker der lov og orden, hvor forkert eller - som australierne ville kalde det - kreativ brug af forhåndenværende midler er skyld i både bøder, landesorg og vrede vinbønder.

For de australske vinbønder og dermed i sidste ende dig betyder det naturligvis, at du netop fra det kontinent kan få smagsoplevelser, som andre lande ikke byder på.

Nogle ville kalde det innovativt. Andre igen blot lækkert.

Men en ting er helt sikkert, og det er, at du skal benytte dig af den myriade af muligheder, som du får.

Efterlad en kommentar

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes før de bliver offentliggjort.

Bliv medlem nu!

Tilmeld dig Bacchus Box og oplev en eventyrlig verden af vin.

Bliv Medlem