Home
  1. Home
  2. Bacchus blog
  3. Mikkel fra Bacchus Box er med i Fyraften podcast
Gratis fragt over 699,-
3-5 hverdags levering
5 stjerner på trustpilot
Prisgaranti på alt

Indkøbskurv

Tøm kurv

Skjul kurv

Bacchus blog

Få inspiration og viden om forskellige ting indenfor vin-verdenen.

Mikkel fra Bacchus Box er med i Fyraften podcast

Vi er featured i en ny podcast for iværksættere.

Vi er faktisk på som supportere og vores kære Mikkel, er med for at fortælle lidt om ham selv og ikke mindst Bacchus Box.

Se afsnittet her:

Første afsnit i anden sæson af podcasten fyraften er hermed en realitet. Efter et par "måneders pause fra mikrofonen, er vi nu tilbage med en masse nye spændende tiltag.

Sæson 1 havde meget fokus på vores egne oplevelser som iværksættere, men i sæson 2 har vi valgt at fokusere langt mere på gæsten, i håbet om at han/hun kan berige os med en masse inspiration, både til os og jer lyttere! I første afsnit byder vi velkommen til vores sponsor Mikkel fra Bacchus Box.

Mikkel og hans partner startede vin-konceptet “Bacchus Box” der kombinerer den gode vin oplevelse, med et klassisk abonnement, der skal forsyne forbrugeren med vin for et fast månedligt beløb. 

Mikkel Pedersen dykker også dybere ned i hans tidligere iværksætterhistorier, og fortæller om hvordan han startede med hans første virksomheder, og hvilke op og- nedture han har oplevet i den forbindelse. I sæson 2 byder vi på en gennemgående struktur, der udfordrer vores gæster i en række scenarier og spørgsmål, der skal være med til at inspirerer dig som lytter, og samtidigt også sætte nogle tanker igang.

Mikkel bliver dermed også udsat for nogle scenarier, der skaber grund for nogle super lærerige og spændende svar, som helt sikkert er et lyt værd. Vi er utrolig glade og spændte over, at byde dig velkommen til sæson 2 af podcasten fyraften.

God fornøjelse!

Efterlad en kommentar

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes før de bliver offentliggjort.

Bliv medlem nu!

Tilmeld dig Bacchus Box og oplev en eventyrlig verden af vin.

Bliv Medlem